Kundetilfredshedsundersøgelse 2016

07 marts 2017

Præcis som i 2015 gennemførte UNIS Group en kundetilfredshedsundersøgelse i 2016. Kunderne fik en invitation til at udfylde et spørgeskema online. Tæt på 1700 kontakter gav deres mening til kende. Vi spurgte om, hvordan vores udvalg og service stemmer overens med vores kunders ønsker og krav.

Resultater

Vores kunder sætter pris på UNIS Group, hvilket vi er glade for!  Gennemsnitsscoren for vores service var 4,2 på en skala fra 1 til 5. Vores kunder gav os en høj score for specielt vores (faglige) ekspertise, kundeforhold, tilgængelighed, og det at vi svarer grundigt på deres spørgsmål. Vi er mere end tilfredse med dette resultat!

Kundetilfredshedsundersøgelse 2016

Hvor er vi blevet bedre i 2016?

Resultatet af kundetilfredshedsundersøgelsen i 2015 viste, at vi skulle forbedre os i forhold til vores lagerbeholdning af forskellige elektroniske komponenter og mærker. I 2016 udvidede vi vores hjemmeside med et større udvalg af elektroniske komponenter, som kan leveres fra lager.

Undersøgelsen viste også, at vores kunder havde flere specifikke reparationsforespørgsler. Vores F&U (Forskning og Udvikling) afdeling har derfor fokuseret på mere specifikke industriprojekter.
Det betyder, at vi med stolthed kan annoncere, at vi nu tilbyder 2 års garanti på reparationer*. Udvidelsen af garantiperioden giver vores service en ekstra dimension. Standard i industrisektoren er kun at yde 12 måneders garanti på reparationer og salg af industriel elektronik.

Hvad kan vi gøre bedre in 2017?

Kundetilfredshedsundersøgelsen har vist os, hvor vi kan forbedre os. Det drejer sig bl.a. om lagerbeholdningen af forskellige elektroniske komponenter og mærker. Som følge af denne undersøgelse, vil vi nu have særligt fokus på dette område. I 2017 ønsker vi at fokusere på at udvide vores lagerbeholdninger!

Ønsker du at deltage i vores kundetilfredshedsundersøgelse? Klik her for at deltage.

Kundeudtalelser om UNIS Group

  • “Det, der overrasker os er, at UNIS Group har haft så stor en stigning i antallet af testfaciliteter sammenlignet med for 5 år siden!”
  • “En virkelig professionel og godt organiseret virksomhed!”
  • “Jeg vil gerne takke jer og jeres medarbejdere mange gang for den uovertrufne service! Takket være jer og jeres team, kan vi nu garantere rettidighed.”
  • “Vi er positivt overrasket over, hvordan personalet løser fejl i kort, hvor der ikke findes originale data.”