Unik reparationsservice til elektroniske strømforsyninger

13 april 2017

Fra nu af tilbyder UNIS Group dig en unik elektronisk strømforsyning reparationsservice! UNIS Group har den viden, som kræves for at reparere elektroniske strømforsyninger. For at teste den reparerede strømforsyning har vi genskabt et komplet UV-tørresystem inklusive den nødvendige hardware, lampekøling og brugergrænseflade (HMI), så systemet kan fungere igen. Takket være denne unikke testopsætning kan vi teste de reparerede strømforsyninger grundigt og garantere, at de fungerer korrekt.

Unik reparationsservice til elektroniske strømforsyninger

Ultraviolet (UV) tørresystemer er udviklet til trykkeribranchen. Tørresystemerne er beregnet til hurtig tørring af væsker, der er følsomme over for UV-lys. Et eksempel herpå er den trykfarve, der anvendes til trykning af aviser og blade.

I en trykkemaskine overfører en lang række trykkestationer hver sin farve til papiret. Mellem trykkestationerne er der kraftige UV-lamper, som tørrer trykfarven. Disse såkaldte tørreenheder gør det muligt at påføre flere lag trykfarve hurtigt efter hinanden, uden at trykkemaskinen tilsnavses.

Tørresystemernes kraftige UV-lamper styres af en elektronisk strømforsyning, der er udviklet specifikt til dette formål. Der anvendes normalt flere elektroniske strømforsyninger i en trykkemaskine, hvor styreenheden er placeret på masteren, som har en lang række slaver tilknyttet.

Vi vil gerne tilbyde dig en bæredygtig måde at forlænge levetiden for disse systemer.

Fordele ved reparationsservice:

  • Du reducerer dine omkostninger
  • Du forlænger levetiden for dine UV-systemer
  • Du kan udsætte indkøb af nye dele
  • Garanti for korrekt funktion med en unik testopsætning
  • 1 års garanti

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du blot kontakte os, så vi kan fortælle dig om mulighederne.