Tablettællere og tællerhoveder

13 februar 2018

Tablettællere anvendes ofte i den farmaceutiske industri til at fylde glas med det korrekte antal piller, tabletter eller kapsler med høj hastighed. Disse maskiner skal fungere nøjagtigt for at forhindre, at der distribueres for mange piller.

Hver tæller indeholder dele, som er modtagelige for fejl

Ved transportlinjernes afslutning er der to kredsløb, som kommunikerer med hinanden. På disse plader med trykt kredsløb er der monteret infrarøde LED’er og fotodioder, som genkender formerne af de piller, tabletter eller kapsler, der blokerer lyset. På denne måde tælles pillerne præcist og med høj hastighed. Efter noget tid begynder LED’erne imidlertid at blive svagere, eller kredsløbspladerne bøjer, hvilket kan betyde, at de registrerer blokeringen af lyset forkert.

UNIS Group støtter dig i (forebyggende) vedligeholdelse af dine tællerhoveder:

Vi foretager en opgørelse over og udskifter alle LED’er og andre tidsfølsomme komponenter.
Vi justerer LED’erne i forhold til hinanden og fotodioderne.
Vi kalibrerer og positionerer elektronikken og justerer lysstrålerne præcist i forhold til fotodioderne i fuld overensstemmelse med de gældende specifikationer.
Vores særligt udviklede testdesign muliggør en fuld test af de reparerede tællerhoveders funktioner, så du kan være sikker på, at de udfører korrekte optællinger, når de geninstalleres i tablettælleren.
Du får 1 års garanti på de udførte reparationer.
Vi har mere end 1.000.000 komponenter på lager, herunder dele, der er blevet forældede gennem årene, eller dele, der ikke længere produceres. Dette gør os i stand til at genopbygge og reparere din tæller i mange år.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du blot kontakte os, så vi kan fortælle dig om mulighederne.