Et cirkulært fundament

Fremtidens industri er cirkulær – det er noget, alle vi er enige om her i 2020. Men hos UNIS Group har vi vidst det længe: Holdbarhed og cirkulær industri udgør kernen i vores forretning. Siden 1984 har vi sikret, at vores kunder verden over kan fortsætte med at bruge eksisterende systemer så længe som muligt, så de ikke tvinges til at investere i nye systemer. Vi reparerer defekt elektronik, og hvis der er dele, der ikke længere er på markedet, går vi i dialog med kunden i vores søgen efter kompatible alternativer.

Vi bidrager til en cirkulær industri, fordi vi giver nyt liv til forældet eller defekt elektronik og genbruger den i produktionsprocessen.

UNIS Group giver din defekte elektronik et nyt liv! UNIS Group tilbyder bæredygtig reparationsservice, som forlænger levetiden på dit industrielle udstyr. Vi er også altid interesserede i at opkøbe ny og brugt elektronik. Men du kan også indlevere din defekte elektronik til os! Vi genbruger materialerne i så høj grad, som det er muligt, og lader de dele, som ikke længere kan anvendes på en forsvarlig måde, blive genbrugt i nye produktionsprocesser. Vi bidrager således til et reduceret miljøaftryk og en bedre verden.

Vil du arbejde sammen med os om at skabe en bæredygtig fremtid og en cirkulær industri? Så er du velkommen til at kontakte os.