Bygningsautomatik

Vores Bygningsautomatikservice omfatter alle former for (elektronisk) styring af bygningsautomatik. Dette omfatter automatiske systemer inden for områderne Komfort, Brand og Sikkerhed. Eksempler omfatter Honeywells elektroniske styring af klimakontrolsystemer (varme-, ventilations- og klimaanlæg) installeret i hospitaler, hoteller og lufthavne over hele verden.

Foretrukket leverandør og autoriseret servicecenter

Vi har mange års viden og erfaring fra reparation, test og vedligeholdelse af disse automatiksystemer til jeres bygninger. Vi er mærkevareuafhængige, men specialister i Honeywells varme-, ventilations- og klimaanlæg. Vi er ikke blot foretrukket leverandør, men også autoriseret servicecenter for Honeywell.

Kontinuitet med vores totalløsning

Vi leverer nye og renoverede produkter, men vores uddannede teknikere leverer også en totalløsning: de analyserer problemer og udvikler (automatik)-løsninger til dem. Vi vedligeholder systemer og produkter, der ikke længere understøttes af producenten, hvilket giver kontinuitet til jeres eksisterende systemer.

Vi kan funktionsteste produkter og udføre systemtest med unikt testudstyr i vores testcenter. På denne måde sørger vi for at jeres systemer fungerer pålideligt og problemfrit (efter reparation). Vi giver jer op til to års garanti.

Reparation, renovering og lager af essentielle reservedele

Fra reparation og renovering til analyse af jeres lager og opretholdelse af lager af essentielle reservedele til jeres systemer. Kontakt UNIS Group for at modtage en fuldstændig bygningsautomatikløsning.