Kontrakter

Vores kontraktmuligheder gør os i stand til at tilbyde dig en kundespecificeret service. På basis af dine behov bestemmer du og din kontaktperson hos UNIS Group, hvilken form for kontrakt der passer bedst til dine behov og krav. Vi sender dig et tilbud ud fra listen over de dele, du har forlangt.

UNIS Group tilbyder følgende kontrakter:

Responskontrakt

I denne kontrakt er vi til rådighed 24/7 i tilfælde af defekter. Dit job prioriteres over alle andre job. Fra reparationsdelen er modtaget hos os, starter UNIS Group reparationsarbejdet inden for fire timer. Du kan formindske ekstra omkostninger med en responskontrakt.

Lagerkontrakt (kritisk lagerbeholdning)

Du fortæller os, hvilke elektroniske dele der er absolut afgørende for din produk tionsproces. UNIS Group sørger for, at disse dele er på lager. Hvis du har brug for en del fra reservedelslageret, bliver denne altid leveret til dig inden 24 timer. Til særlige priser kan vi også sørge for at delen leveres hurtigere.

Delene er altid straks til rådighed for dig, så længe aftalen varer. Dette betyder, at du kan minimere omkostninger vedrørende en uventet produktionsstilstand, der skyldes defekt industriel elektronik.

Aftalens pris afhænger af den elektronik, den vedrører.

Din fordel

  • Udskiftning af de defekte dele inden 24 timer
  • Minimering af dine udgifter på grund af svigt
  • Udsættelse af dine nye investeringer
  • Længere fordel af din aktuelle produkti onslinje eller maskine
  • Sikkerhed for service

Du kan dermed minimere udgifterne til produktionsstilstand på grund af defekt industriel elektronik.

Er du interesseret i en af vores kontraktformer? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at drøfte mulighederne.