Industrielle projekter

UNIS Group har en forsknings- og udviklingsafdeling (F&U) med en speciel indretning til at besvare specifikke spørgsmål og løse specifikke problemer. Vores kompetente teknikere starter et projekt sammen med kunden. Disse projekter er meget forskellige og omfatter en stor variation af industrielle anvendelser.

Redesign af eksisterende elektronik

UNIS Group fremstiller (end-of-life) elektronik, som er tilpasset dine specifikationer. På denne måde bliver du ikke tvunget til at investere i et komplet nyt system, men din maskine, som du er fortrolig med, forbliver operationel ved at tilpasse elektronikken. Leveres elektronikken ikke længere? Efter en grundig analyse kan UNIS Group reproducere elektronikken.

Udvikling af specifikke testopstillinger

På anmodning bygger vi testopstillinger. Ved hjælp af disse testopstillinger kan vi grundigt teste specifikke reparationer for kunden på vores forsknings- og udviklingsafdeling (F&U). Derudover kan det ske, at tilslutningsdata og/eller styringen for software er ukendt for visse moduler. Også til sådanne moduler kan vi udvikle testopstillinger, således at det bliver muligt at teste modulet.

Har du et specifikt projekt eller en udfordring i dine produktionsomgivelser? UNIS Group fordyber sig gerne i din virksomheds behov. Kontakt os uforbindende. Vores teknikere står gerne til rådighed.